14 Temmuz 2007 Cumartesi

Ve Eren Ayda ile buluştu


Doğdukları günden beri beraber olan Eren ve Ayda bugün hasret giderdiler. Bir havuz fantezisi yapmıştık Ümit'le fakat rüzgarlı ve soğuk hava bize farklı bir program yapmamızı önerdi. Süper bir gün geçirdik. Sporda free baby sitting yaptırdık ve eve gelip üç çocuğu uyutup yemeğe gittik. Geldik oyun oyun oyun...... Koş, koş, koş.....

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Süper bi gün geçirdik! Çok eğlendik! Hatta ne ben ne Ayda, Yedidal'lara doyamadık ve Pazar sabah 11'den akşam 8'e kadar yine onlardaydık..En kısa zamanda tekrarlamak niyetiyle ...(laf aramızda hava iyi olursa Çarşamba işi ekip, çocukları havuza götürelim diyoruz)

Suheyl dedi ki...

aktivitelerinizi uzaktan heyecanla takip ediyorum!.. birarada gecirdiginiz keyifli zamanlarda beni anmayi unutmayin. hepiniz cok ozeldim. gokce helal sana bu blog isi cok guzel olmus :)

Gökçe Yedidal dedi ki...

suheylo seni unutur muyuz? kulaklarini cinlatiyoruz ve de gelmeni 4 gozle bekliyoruz, sen gelmezsen biz gelicez cumbur combalak yakinda :) bizi izlemeye devam et blog ustunden. blog isine ben de heyecanlaniyorum ama daha acemilik safhasinda, opuyoruz seni hepimiz!